Jídelní lístek

Pondělí 28.4.

Jarní zeleninová polévka 1,7,9
1. Vepřová pečeně na slanině, těstoviny 1
2. Koprová omáčka, vařené brambory, vařené vejce 1,3,7
3. Hovězí Stroganoff, dušená rýže 1,7,10

Úterý 29.4.

Mexická polévka s klobásou 1,9
1. Vepřový španělský ptáček, dušená rýže 1,3,7
2. Krůtí medailonky, jarní zelenina na másle, pečené farmářské brambory 1,7
3. Rybí filé smažené v bylinkové strouhance, bramborový salát, citron 1,3,4,7,9,10

Středa 30.4.

Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi 1,9
1. Marinovaný kuřecí talíř (stehno, křídla, játra), chléb, hořčice, křen, okurka 1,6,7,10
2. Krémové cuketové rizoto s hráškem sypané parmezánem, mrkvový salát 7
3. Bratislavská vepřová kýta, houskový knedlík 1,3,7,9,10 

Čtvrtek 1.5.

STÁTNÍ SVÁTEK - ZAVŘENO

Pátek 2.5.

Boršč 1,7,9
1. Kuřecí směs gyros, hrášková rýže 1,10
2. Zapečené těstoviny s tvarohem a meruňkami 1,3,7
3. Holandský řízek, bramborová kaše, okurka 1,3,7

Pondělí 5.5.

Čočková polévka s mrkví 1
1. Domažlické vepřové ragú, dušená rýže 1,3,7,10
2. Guláš z hlívy ústřičné s rozmarýnem, červená cibule, chléb 1,7,9
3. Smažený kuřecí řízek v sezamové strouhance, šťouchané brambory s petrželkou, okurka 1,3,7,11

Úterý 6.5.

Frankfurtská polévka s bramborem 1,7
1. Boloňské lasagne 1,3,7,9
2. Pikantní směs z kuřecích jater, zeleninová rýže 1,9,10
3. Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík 1,3,7,9,10

Středa 7.5.

Kulajda  1,3,7     
1. Květákové smaženky, vařené brambory, kapiová tatarka 1,3,7
2. Těstoviny zapečené s krůtím masem a cibulkou, bílé zelí s mrkví 1,3,7
3. Lašská vepřová pečeně, dušená rýže 1,3,7 

Čtvrtek 8.5.

STÁTNÍ SVÁTEK - ZAVŘENO

Pátek 9.5.

Slepičí vývar s masem, zeleninou a nudlemi 1,9
1. Filé z lososa se smetanovým špenátem, vařené brambory, citron 1,4,7
2. Bavorské vdolky s tvarohem a povidly 1,3,7
3. Pečené kuřecí stehno, dušená hrášková rýže, okurka 1,7

Pondělí 12.5.

Kapustová polévka s bramborem a klobásou 1,7
1. Drůbeží rizoto sypané sýrem, okurka 1,7
2. Smažená brokolice, vařené brambory, tatarka 1,3,7,10
3. Přírodní vepřový řízek, staročeské těstoviny 1,7 

Úterý 13.5.

Květáková polévka s ovesnými vločkami 1,3,7
1. Restovaná vepřová játra na fazolkách a slanině, šťouchané brambory s cibulkou 1,7
2. Krůtí masové koule v červeném kari s lilkem, jasmínová rýže 1,3,7
3. Maďarský vepřový guláš, houskový knedlík, cibule 1,3,7

Středa 14.5.

Bramboračka s krupkami 1,7,9
1. Katův kuřecí guláš, chléb, cibule 1,7,9
2. Lázeňský špaček z mletého masa, bramborová kaše, zeleninová přízdoba 1,3,7
3. Vepřové výpečky, dušený špenát, bramborový knedlík s cibulkou 1,3,7 

Čtvrtek 15.5.

Zeleninový vývar s kapáním 1,7,9
1. Musaka, červené zelí 1,7,9
2. Pečený hejk, špenátové rizoto, citron 4,7
3. Frankfurtská vepřová kýta, těstoviny 1,3,7 

Pátek 16.5.

Zelná polévka s klobásou 1,7
1. Kuřecí nudličky na kari a pórku, dušená rýže 1,7,10
2. Alpský knedlík s jahodovou náplní, zakysaná smetana, čokoládový přeliv 1,3,7
3. Smažený vepřový řízek, bramborový salát, citron 1,3,7,9,10