Jídelní lístek

Pondělí 29.9.

Polévka z vaječné jíšky
1. Krůtí rizoto sypané sýrem, okurka
2. Těstovinový salát se zeleninou a kuřecím masem
3. Smažený vepřový řízek, šťouchané brambory s petrželkou, citron 

Úterý 30.9.

Maďarská bramboračka
1. Kuřecí přírodní řízek na žampionech, dušená rýže
2. Francouzské brambory, bílé zelí s koprem
3. Moravský vrabec, dušené bílé zelí, houskový knedlík 

Středa 1.10.

Dýňový krém s opečeným rohlíkem
1. Thajské kuřecí nudličky, jasmínová rýže
2. Přírodní kotlety na víně (hořčice, kari, sladká paprika, bílé víno), vařené brambory
3. Lasagne se špenátem a krůtím masem, zeleninová přízdoba 

Čtvrtek 2.10.

Hovězí vývar s játrovou rýží
1. Špikovaná krůtí prsa, listový špenát, vařené brambory
2. Hejk na másle, zeleninový bulgur, citron
3. Burgundská vepřová pečeně, houskový knedlík 

Pátek 3.10.

Oravská kapustnica
1. Pikantní vepřová kýta, dušená rýže
2. Kynutý táč s mákem, švestkami a drobenkou, bílá káva
3. Pečené kuře s nádivkou, vařené brambory, okurka