Jídelní lístek
Pondělí 29.9.
Polévka z vaječné jíšky
1. Krůtí rizoto sypané sýrem, okurka
2. Těstovinový salát se zeleninou a kuřecím masem
3. Smažený vepřový řízek, šťouchané brambory s petrželkou, citron
Úterý 30.9.
Maďarská bramboračka
1. Kuřecí přírodní řízek na žampionech, dušená rýže
2. Francouzské brambory, bílé zelí s koprem
3. Moravský vrabec, dušené bílé zelí, houskový knedlík
Středa 1.10.
Dýňový krém s opečeným rohlíkem
1. Thajské kuřecí nudličky, jasmínová rýže
2. Přírodní kotlety na víně (hořčice, kari, sladká paprika, bílé víno), vařené brambory
3. Lasagne se špenátem a krůtím masem, zeleninová přízdoba
Čtvrtek 2.10.
Hovězí vývar s játrovou rýží
1. Špikovaná krůtí prsa, listový špenát, vařené brambory
2. Hejk na másle, zeleninový bulgur, citron
3. Burgundská vepřová pečeně, houskový knedlík
Pátek 3.10.
Oravská kapustnica
1. Pikantní vepřová kýta, dušená rýže
2. Kynutý táč s mákem, švestkami a drobenkou, bílá káva
3. Pečené kuře s nádivkou, vařené brambory, okurka