Jídelní lístek
Úterý 24.6.
Fazolová polévka 1
1. Uzené maso, křenová omáčka, houskový knedlík 1,3,7
2. Kuřecí játra na cibulce s hořčicí, dušená rýže 1,10
3. Krůtí kebab, smažené nudle, pikantní papriková majonéza, zeleninová přízdoba 1,3,6,7,10
Středa 25.6.
Zeleninový vývar s kapáním 1,3,9
1. Čevabčiči, vařené brambory, cibule, hořčice 1,3,7,10
2. Zapečené těstoviny se špenátem a tofu, čalamáda 1,3,6
3. Hovězí guláš, houskový knedlík, cibule 1,3,7
Čtvrtek 26.6.
Koprová polévka 1,3,7
1. Letní těstovinový salát s restovanou treskou, citron 1,3,4,7,10
2. Pikantní krůtí kotlík s fazolemi, chléb, červená cibule 1
3. Smažený vepřový řízek, bramborový salát, citron 1,3,7,9,10
Pátek 27.6.
Dršťková polévka 1
1. Tatranská kotleta, bramborová kaše 1,7
2. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem 1,3,7
3. Kuřecí kung-pao, jasmínová rýže 3,5,6
Pondělí 30.6.
Pórková polévka s vejcem 1,3,7
1. Srbské rizoto sypané sýrem, okurka 7,9
2. Těstovinový salát s restovaným kuřecím masem a zeleninou 1,3,7,10
3. Krůtí roláda, šťouchané brambory s máslem a petrželkou 1,3,7
Úterý 1.7.
Maďarská bramboračka 1,9
1. Kuřecí přírodní řízek na slanině, hrášková rýže 1
2. Francouzské brambory, bílé zelí s koprem 3,7
3. Vepřová plec na divoko, houskový knedlík 1,3,7,9
Středa 2.7.
Brokolicový krém s opečeným rohlíkem 1,7
1. Boloňské lasagne, zeleninová přízdoba 1,7,9
2. Filé z lososa, dušená zelenina na másle, šťouchané brambory, citron 4,7
3. Moravský vrabec, dušené bílé zelí, bramborový knedlík 1,3,7
Čtvrtek 3.7.
Česnečka s vejcem, uzeninou a opečeným chlebem 1,3
1. Vepřová plec na cibuli s hráškem, dýňové noky 1,3
2. Krůtí směs v asijské omáčce, jasmínová rýže 6,11,12
3. Smažený sýr, vařené brambory, tatarka 1,3,7,10
Pátek 4.7.
Gulášová polévka 1
1. Kuřecí Cordon Bleu, bramborová kaše, zeleninová přízdoba 1,3,7
2. Alpský knedlík s borůvkovou náplní a vanilkovou omáčkou, sypaný mákem 1,3,7
3. Znojemská pikantní vepřová kýta (zakysaná smetana, hořčice, bílé víno), dušená rýže 1,7,10,12