Jídelní lístek

Čtvrtek 8.5.

STÁTNÍ SVÁTEK - ZAVŘENO

Pátek 9.5.

Slepičí vývar s masem, zeleninou a nudlemi 1,9
1. Filé z lososa se smetanovým špenátem, vařené brambory, citron 1,4,7
2. Bavorské vdolky s tvarohem a povidly 1,3,7
3. Pečené kuřecí stehno, dušená hrášková rýže, okurka 1,7

Pondělí 12.5.

Kapustová polévka s bramborem a klobásou 1,7
1. Drůbeží rizoto sypané sýrem, okurka 1,7
2. Smažená brokolice, vařené brambory, tatarka 1,3,7,10
3. Přírodní vepřový řízek, staročeské těstoviny 1,7 

Úterý 13.5.

Květáková polévka s ovesnými vločkami 1,3,7
1. Restovaná vepřová játra na fazolkách a slanině, šťouchané brambory s cibulkou 1,7
2. Krůtí masové koule v červeném kari s lilkem, jasmínová rýže 1,3,7
3. Maďarský vepřový guláš, houskový knedlík, cibule 1,3,7

Středa 14.5.

Bramboračka s krupkami 1,7,9
1. Katův kuřecí guláš, chléb, cibule 1,7,9
2. Lázeňský špaček z mletého masa, bramborová kaše, zeleninová přízdoba 1,3,7
3. Vepřové výpečky, dušený špenát, bramborový knedlík s cibulkou 1,3,7 

Čtvrtek 15.5.

Zeleninový vývar s kapáním 1,7,9
1. Musaka, červené zelí 1,7,9
2. Pečený hejk, špenátové rizoto, citron 4,7
3. Frankfurtská vepřová kýta, těstoviny 1,3,7 

Pátek 16.5.

Zelná polévka s klobásou 1,7
1. Kuřecí nudličky na kari a pórku, dušená rýže 1,7,10
2. Alpský knedlík s jahodovou náplní, zakysaná smetana, čokoládový přeliv 1,3,7
3. Smažený vepřový řízek, bramborový salát, citron 1,3,7,9,10