Jídelní lístek

Pondělí 27.5.

Koprová polévka        1,3,7
1. Vepřová pečeně, pepřová omáčka, vařené brambory      1,6,7
2. Těstovinový salát s krůtím masem a zeleninou    1,3,7,10
3. Přírodní kuřecí řízek na slanině, dušená rýže     1

Úterý 28.5.

Slepičí vývar s rýží a hráškem       9
1. Brokolicové smaženky, vařené brambory, pažitkový dip   1,3,7
2. Rybí filé na másle, špenátové rizoto, citron     4,7
3. Hovězí maso, žampionová omáčka, houskový knedlík    1,3,7

Středa 29.5.

Kmínová zapražená polévka s bramborem a uzeninou    1,9
1. Zvěřinové ragú, dušená rýže       1,9,12
2. Zapečené těstoviny s mletým masem, rajčatový salát    1,3,7
3. Vepřové kostky s hořčičnou omáčkou, vařené brambory   1,7,10

Čtvrtek 30.5.

Hrstková polévka        1
1. Bratislavské plecko, houskový knedlík      1,3,7,9
2. Vepřová játra na roštu, vařené brambory, tatarka    1,3,10
3. Kuřecí frikasé, dušená rýže       1,7

Pátek 31.5.

Krkonošská cibulačka s masem       1,9
1. Znojemská pikantní vepřová kýta, vařené brambory    1,7,10,12
2. Alpský knedlík s borůvkovou náplní, vanilkovou omáčkou a mákem  1,3,7
3. Pečený vepřový bůček, dušené kysané zelí, bramborový knedlík  1,3,7

Pondělí 3.6.

Rajčatová polévka s bazalkou       1,7
1. Vepřové kostky na barevném pepři, vařené brambory    1
2. Fazolový guláš s uzeninou, chléb, cibule      1
3. Pečené kuřecí stehno, dušená rýže, okurka     1,7

Úterý 4.6.

Rybí polévka         1,4,7,9
1. Francouzské brambory, okurka      3,7
2. Krůtí játra na smetaně, houskový knedlík     1,3,7,9,10
3. Křimický závitek, bramborová kaše      1,7,10

Středa 5.6.

Slepičí vývar se zeleninou a nudlemi      1,9
1. Španělský ptáček, dušená rýže      1,7,9,12
2. Těstoviny zapečené s krůtím masem, listovým špenátem a sýrem, mrkvový salát        1,3,7
3. Holandský řízek, bramborová kaše, okurka     1,3,7

Čtvrtek 6.6.

Česnečka speciál        3,9
1. Kuřecí masová směs se zeleninou a nivou, dušená rýže   1,7
2. Filé z lososa na másle, vařené brambory, bylinkový dip   4,7
3. Moravský vrabec, dušené kysané zelí, houskový knedlík   1,3,7

Pátek 7.6.

Valašská bramboračka se špekem a klobásou     1,9 
1. Pivovarské výpečky, bramborová kaše, okurka     1,7 
2. Bramborové šišky s mákem, polité máslem     1,3,7 
3. Přírodní kuřecí řízek na žampionech, dušená rýže    1

Pondělí 10.6.

Kedlubnová polévka        1,7
1. Kuřecí rizoto sypané sýrem, bílé zelí s koprem    7,9
2. Barevné těstoviny s rajčatovou omáčkou a bazalkou, sypané parmezánem 1,7
3. Vepřové kostky po staročesku (houby, kopr, smetana), vařené brambory 1,7

Úterý 11.6.

Hovězí vývar se zeleninou a nudlemi      1,9
1. Přírodní kotlety na víně (hořčice, kari, paprika, víno), šťouchané bramb. s cibulkou         1,7,10,12
2. Zbojnická vepřová játra, dušená rýže      1,9
3. Hovězí guláš, houskový knedlík, cibule     1,3,7

Středa 12.6.

Zeleninová polévka s kapáním       1,3,7,9
1. Cikánské vepřové žebírko, dušená rýže     1
2. Smažené rybí filé v bylinkové strouhance, bramborová kaše, citron  1,3,4,7
3. Debrecínská vepřová pečeně, těstoviny     1,7

Čtvrtek 13.6.

Zabíjačková polévka         1
1. Hovězí svíčková na smetaně, houskový knedlík, brusinkový terč  1,3,7,9,10
2. Krůtí kousky na zelenině, dušená rýže     1,7
3. Uzené maso v bramboráku, dušené kysané zelí    1,3,7

Pátek 14.6.

Oravská kapustnica        1,7,9 
1. Kuře na paprice, halušky       1,3,7 
2. Těstoviny zapečené s tvarohem a meruňkami     1,3,7 
3. Smažený karbanátek, bramborový salát     1,3,7,9,10